Skydda och reparera mobilen innan du köper ny

Skydda din telefon och reparera den om den går sönder eller får repor – innan du bestämmer dig för att köpa en ny. Då sparar du pengar och hjälper miljön på traven.

Visste du att det finns många tillbehör och reservdelar till i stort sett alla ledande mobiltillverkare på  https://www.batteriexperten.com/sv/artiklar/reservdelar-tillbehor/mobiltillbehor/index.html? Här hittar du tillbehör och mobilreservdelar till HTC, Huawei, iPhone, LG, Motorola, Nokia, Samsung och Sony Xperia. Det kan vara allt från handsfree för den som kör bil mycket, till olika typer av laddare, skärmskydd och powerbanks.

Innan du köper ny mobil

Med rätt tillbehör och framförallt rätt skydd – håller din mobil längre. Och om du dessutom har reservdelar till mobilen, kan du reparera den om den går sönder. Det gör att du sparar mycket pengar, eftersom du slipper köpa en helt ny. I NyTeknik går det att läsa om hur de allra flesta kan spara stora summor på att tänka efter lite innan de går och köper en sprillans mobil.

Det som kallas budget- eller mellanklasstelefoner är fullt tillräckliga för de allra flestas behov. Nya modeller inom de kategorierna finns bara med operativsystemet Android och för den som vill ha en billigare Iphone återstår bara att leta efter lite äldre modeller som fortfarande finns i butikerna – NyTeknik

Även i Svenska Dagbladet går det att läsa om hur det går att köpa en telefon som är 3 år gammal och fortfarande få hög kvalitet för en mycket mindre summa pengar – än om du skulle köpa en helt ny. Mer om detta går det även att läsa i här i Sydsvenskan.